Psychologiepraktijk

Genesis

 

Aanmelden

Telefoon: 06 30 60 57 64

13 weken wachttijd (maart 2024)

 

Wij werken met de visie dat cliënt zich altijd zelf telefonisch aanmeld. Ook als de huisarts de verwijzing al heeft gestuurd naar ons. Therapie is hard werken en dat start eigenlijk al bij dit telefoontje. Momenteel loopt de wachtlijst bij ons op. Wanneer u zichzelf telefonisch aanmeld, plannen we het eerste consult, momenteel binnen 13 weken. Het vervolg gesprek is dan vaak 1 of 2 weken daarop waarna de behandeling start. Wanneer u dit te lang vindt, weet dat u altijd contact kunt opnemen met uw zorgverzekeraar om te vragen voor bemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen om te voldoen aan de treeknormen: 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een eerste gesprek krijgen en binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling starten. 

 

ADRES
Laan 21, 1741 EA Schagen       

Psychologiepraktijk Genesis bevindt zich in pand Raak, naast het gemeentehuis van Schagen. Zichtbaar op de linkerkant van de foto. Pand Raak is op alle werkdagen geopend maar de therapeuten zijn niet alle dagen aanwezig.
 

Drs. mw. Mirjam de Boer is aanwezig op dinsdag en woensdagochtend. Iedere eerste donderdag van de maand staan huisbezoeken gepland.

 

Telefonisch zijn we alle werkdagen te bereiken tussen 9:00 – 17:00 uur. Mocht u whatsapp hebben, dan mag u ook whatsappen op een moment dat het u uitkomt op hetzelfde nummer (06-30605764)

De Basis GGZ waar deze psychologiepraktijk onder valt, behandelt lichte-matige problematiek.
 

Bij spoed of crisis kunt u zich wenden tot uw huisarts of huisartsenpost.

 

Merkt u dat u wekelijks behandeling nodig heeft of is er sprake van ernstige klachten, dan wordt u doorverwezen naar de Specialistische GGZ.

 

Wij richten ons niet op ernstige of complexe psychiatrische problematiek, persoonlijkheidsstoornissen of vragen gericht op uitgebreide diagnostiek (bijv psychologisch onderzoek naar ADHD, autisme, dyslexie, persoonlijkheid). Psychologiepraktijk Genesis biedt geen Specialistische GGZ en geen behandelingen bij crisis. Ook als u niet in de doelgroep senioren of ouderen valt kunt u helaas niet bij ons terecht. 

AANMELDEN